Returer

Ladda ner returformuläret

Returer

Du har rätt att avbryta din order upp till 14 dagar efter kvitto, utan att ange orsakerna. Du har ytterligare 14 dagar efter annulleringen att returnera din produkt. Du kommer att återbetala det totala beloppet, inklusive fraktkostnad. Du betalar bara för kostnaderna för returfrakt från din (hem)adress till webbutiken. Om du vill använda din rätt till tillbakagående måste du skicka tillbaka produkten med alla medföljande tillbehör och - inom rimligt möjligt – i ursprungligt skick och kartong.För att utnyttja denna rättighet kan du kontakta oss på info@packningsmaterial.se eller ladda ner returformuläret direkt ovan. Vi kommer då att återbetala beställningsbeloppet inom 14 dagar från att vi har registrerat din retur, förutsatt att produkten har tagits emot i bra skick.

Returadress

Returadressen är följande:
Parts United Marine & Offshore
För returavdelningen
Hoorn 159
2404 HH Alphen aan den Rijn
Nederland


Fel leverans

Ej komplett
Det kan hända att att din beställning levereras ofullständig på grund av ett logistiskt fel. Om detta skulle vara fallet och det finns försvunna produkter, kontakta kundesrvice så snabbt som möjligt så att ditt problem kan åtgärdas.

Fel beställning
Eftersom det kan hända att en order är ej komplett kan det även hända att du mottar en helt annan beställning. Om detta är fallet rekommenderar vi att du fyller i ett returformulär med en rapport över felaktig vara. När du returnerar produkten till oss kommer vi att skicka rätt produkt vid kvitto.

Skadad vara mottagen
Ibland kan det hända att ditt paket skadas under beställningen. Om paketet ser skadat ut gör du bäst genom att inte ta emot det. Omdu skulle ta emot det, låt leveransservicen slutföra en skadedeklaration. Om du märker att någonting är skadat efer öpnning, fyll i ett returformulär så snabbt som möjligt och reportera transportskada.

Företagets identitet

Parts United Marine & Offshore
(Packningsmaterial.se)

Postadress:
Postbus 395
2400 AJ, Alphen aan den Rijn
Nederland

Besöksadress:
Hoorn 159
2404HH, Alphen aan den Rijn
Nederland

KvK-nummer: 76933415
Momsregistreringsnummer: NL86.08.45.114 B01

Telefonnummer: +31 (0)88 122 2075
E-postadress: info@packningsmaterial.se

Endast online, så mycket konkurrenskraftiga priser