Request a B2B account

Request a B2B account

Packningsmaterial.se din grossist för tekniska packningar

Vi är specialiserade på att leverera packningar och relaterade produkter. Vi levererar packningar direkt från vårt eget lager till bland annat jordbruks-, fordons-, veteranbils-, racing- och motorsport-, livsmedels-, vattensports- och industrisektorn.

Why packningsmaterial.se as your technical wholesaler i packningar?

Vi gör det gärna möjligt för företagskunder (B2B) att bli leverantörer/återförsäljare. Vi levererar från vårt eget lager med en mycket attraktiv rabatt för företagskunder. Många företag drar redan nytta av den utmärkta servicen och samarbetet vi erbjuder. På Pakkingmateriaal.nl värdesätter vi våra affärsrelationer. Nedan följer några av anledningarna till att företag har valt oss:

✔ Nästan allt finns på lager
✔ Höga rabatter för våra företagskunder
✔ Snabb leverans (vi strävar efter att leverera inom 1 dag).
✔ Utmärkt service av vårt erfarna och entusiastiska team.
✔ Snabbt tillgängliga 5 dagar i veckan via telefon, e-post eller onlinechatt.


Register your company easily

Om du har ett underhålls- eller installationsföretag eller är återförsäljare kan du enkelt registrera ditt företag genom att fylla i formuläret nedan.

Du kommer att få ett svar från oss så snart som möjligt. När du har accepterat kommer du omedelbart att få ett e-postmeddelande med en prislista och en villkorslista där dina villkor för de olika märkena och produktgrupperna beskrivs för dina beställningar hos oss. Om du inte hittar svaret eller om du har några frågor kan du kontakta oss.

Packningsmaterial.se
COC: 76933415
Hoorn 159
2404HH, Alphen aan den Rijn
The Netherlands
Dra din fil hit eller klicka och ladda upp filen*

Allt med en * krävs

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi bryr oss om din integritet och dina personuppgifter! Vill du veta hur? Läs vår Welcome to Packningsmaterial.se Integritetspolicy

Endast online, så mycket konkurrenskraftiga priser